Pop zvijezda Jelena Karleuša fotografijom iz lifta iz porodične kuće provocira u nikad kraćoj haljinici, u kobinaciji zbog koje mnogi pišu da je najbolje obučena javna ličnost.

Naime, Jelena se fotografisala u ogledalu lifta, koji se nalazi u njenoj porodičnoj kući, gdje živi sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i suprugom Duškom Tošićem kada zbog poslovnih obaveza boravi u Beogradu.

Jelena je na sebi imala, čini se, nikad kraću haljinicu krem boje, jaknu i čizme na štiklu u istoj nijansi. Ona je nosila torbu na jedno rame, kao i kačket, a svi detalji na njoj su krem boje.

Mini haljinica istakla je Karleušine duge noge i vitku figuru, a iako je ovog puta obučena tako da ne ističe svoje atriibute, njeni pratioci su saglasni da je Jelena u ovom izdanju prava bomba i da i tako provocira, prenosi Telegraf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

“Kakva riba”, “Najbolje obučena javna ličnost”, “Provocira minićem, ali i liftom u kući”, “I u tom izdanju si provokativna”, “Bobmetina”, “Goriš”, “Ovo je taj lift koji služi za slikanje”, neki su od komentara.

Podsjetimo, prije nekoliko godina Jelena je izjavila da joj lift u kući služi samo za slikanje, ali i da nervira ljude.

“Meni lift u dnevnoj sobi služi isključivo za selfije… I da nerviram ljude, naravno. Ali to manje”, napisala je Jelena tada uz objavljenu fotografiju iz lifta.