Nema više čekanja, tajna je otkrivena! Ulaznice za novi Dua Lipin show “Studio 2054” već su u prodaji i dostupne su na Festtix-u, novoj međunarodnoj platformi kreiranoj za oragnizovanje događaja sa sjedištem u Prištini. “Studio 2054” gledateljima donosi potpuno novo, drugačije i višedimenzionalno iskustvo, koje će se uživo prenositi u cijelom svijetu u petak, 27. novembra 2020. godine, od 21:30 na LIVENow.

Show će se emitovati uživo iz velikog skladišta, a Dua Lipa će se u stilu dive kretati i plesati kroz namjenski specijalno kreirane scenografije: diskoteke, ultra moderne plesne dvorane i svlačionice. Predstavljajući pjesme sa albuma “Future Nostalgia”, “Club Future Nostalgia”, te svog debitantskog albuma, Dua priprema iznenađenja sa posebnim gostima, brojnim svjetskim muzičkim zvijezdama, sa kojima će dijeliti plesni podij i stvoriti eksploziju sreće i dobrog raspoloženja.

Ulaznice za jedinstveni show za zemlje u regiji, uključujući i BiH, dostupne su na sljedećem linku https://festtix.co.uk/.