Nova BH poziva sve gledatelje koji su spremni upustiti se u avanturu života i iskušati vlastite granice izdržljivosti da se prijave u novu sezonu zabavno-takmičarskog showa ‘Survivor’ koji preko dva desetljeća niže uspjehe širom svijeta kao jedan od najuspješnijih televizijskih formata!

Za sve odvažne pustolove koji su spremni blagodati modernog života zamijeniti boravkom u divljini, “Survivor” ponovno otvara svoja vrata te nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo prepuno uzbudljivih iznenađenja i preokreta.

Za uspjeh u showu ključne su motivacija, snaga i izdržljivost, a opstati mogu samo oni takmičari koji su spremni pobijediti sami sebe, pa ponekad i naizgled najslabija karika može postati najjači kandidat za pobjedu.

Izloženi surovim uvjetima na nepoznatom terenu s minimalnim sredstvima za život, kandidatima je cilj nadmudriti, nadigrati i nadmašiti jedni druge, kako u izazovima koji testiraju široki spektar njihovih fizičkih i mentalnih sposobnosti, tako i u međuljudskim odnosima koji mogu biti presudan faktor na putu do pobjede.

“Survivor” je show koji pruža najveće televizijsko uzbuđenje, a svi zainteresirani kandidati koji žele postati dio neponovljive i adrenalinske pustolovine svoju prijavu mogu poslati putem linka novabh.tv/survivor.