Ovogodišnji izbor za Miss BiH protiče u svečanom jubilarnom ozračju, i slavi 25 godina rada, a izbor Miss svijeta obilježava punih 70 godina postojanja. Na dan 03.09. započele su pripreme i snimanja za 25-ti jubilarni izbor Miss BiH 2021. Finalistice su se okupile 3. septembra u predivnom GARDEN CITY Hotel & Resort, gdje su provele 12 nezaboravnih dana.

Živahno odmaralište smješteno preko puta Neretve, udaljeno je 2 km od centra Konjica. Hotel nudi brojne mogućnosti potrebne za odličan odmor.

Kao i svake godine Direkcija Miss BiH promovira neke opšte društveno korisne teme, te će tako ove godine dati akcenat na promociju podizanja ekološke svijesti, te posebno problem divljih deponija u BiH.

Akcija nosi naziv “VOLIMO PRIRODU – STOP DIVLJIM DEPONIJAMA”. Takođe će govoriti i o zanimljivim destinacijama u BiH te promociji domaćeg turizma. Općina Konjic i Garden City Hotel & Resort organizuju zanimljive turističke sadržaje za najljepse djevojke Bosne i Hercegovine.

25-ti jubilarni izbor Miss BiH 2021 održava se u vrijeme Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu, koji su zajedno sa Turističkom zajednicom Opštine Lukavac I Opštinom Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije domaćeg turizma te zaštite okoliša.

Cijelu manifestaciju direktno će prenositi Federalna TV 17. septembra u 21h. Otvorili smo za Vas priliku za telefonsko glasanje. Koja finalistica izbora Miss BiH je po vašem mišljenju najljepša i treba da bude ovogodišnja predstavnica BiH na svjetskom izboru?

I VI ODLUČUJETE!!

GLASATI MOŽETE POZIVOM NA BROJ 096 840 8 (redni broj finalistice 1-18) do 17.09. kao i u toku direktnog prijenosa 25. Jubilarnog izbora Miss BiH 2021. Rezultate glasanja objavit ćemo 17.9. u program FTV prije krunisanja nove Miss BiH 2021.
Cijena poziva je 1 KM + PDV

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije
 

Tuzlarije