Enis Bešlagić sa svojom predstavom “Da sam ja neko” obara sve rekorde u Sarajevu. I dok je izvođenje ove predstave već počelo u Sarajevu, još uvijek se traže karte za istu zbog čega je Enis odlučio zakazati još jedan termin njenog izvođenja.

Na svom Instagram profilu podijelio je novi datum kada će po šesti put pred sarajevskom publikom izvesti svoju predstavu, te je najavio datum kada počinje prodaja karata.

Podsjećamo, Bešlagić je i sinoć, kao i na premijeri prije nekoliko dana, u ispunjenom Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu drugi put izveo svoju autorsku predstavu “Da sam ja neko”.

Ponovo je oduševio sarajevsku publiku, koja ga je tokom predstave u više navrata uz ovacije nagradila i aplauzom.

Predstava “Da sam ja neko” je autorsko djelo Enisa Bešlagića, koja je sačinjena od dvije forme, a to su monodrama i stand up komedija. On se ovim putem predstavio s nizom anegdota iz vlastitog života i izuzetno bogate umjetničke karijere.

”Da sam ja neko je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Put od djetinjstva, preko studentskih dana pa sve do osobe koja je sada prepoznatljiva na ulici. Na svoj vam način govorim ono što ne vidite iza zavjese medijske scene… Želim vam prikazati i drugu stranu medalje ovoga što ja danas jesam i toga što bih želio i ostati”, rekao je glumac o svojoj predstavi.

Turnerju sa ovim priejktom Bešlagić je poče 29. februara u Brčkom, od kada puni dvorane u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Ulaznioce sa rasprodate predstave u Sarajevu su koštale 40 i 50 KM.