Armija ljubitelja pjesama Halida Bešlića 11. marta naredne godine moći će uživati u velikom koncertu u sarajevskoj Zetri. Svi koji žele biti dio ove muzičke čarolije trebaju na vrijeme obezbijediti ulaznice.

Cijena karte za parter je 20 KM, za tribine 25 KM, a VIP ulaznice koštaju 30 KM. Ispred bine je predviđen veliki VIP backstage za koji karte koštaju 50 KM.  Sve karte se mogu kupiti putem platforme kupikartu.ba.

Legendarni pjevač je u ovoj dvorani posljednji koncert imao 2008. godine, a stadion Koševo je napunio 2013. godine. Koncerti Halida Bešlića su više od koncerata, a on bez problema puni najveće dvorane i stadione širom regiona. Muzika i pjesme su jednostavno njegov život.

– Muzika nije profesija, muzika je nešto što se voli. U njoj ostajem do kraja – kaže Bešlić.

Spektakl u Sarajevu svakako ima posebnu draž. To je grad u kojem živi i za koji živi, a kojem je posvetio i nekoliko pjesama. Stanovnici glavnog grada BiH redovno na svim feštama pjevaju njegove hitove “Sarajevo, grade moj” ili “Miljacku”, a koje će sigurno naći svoje mjesto i na repertoaru u olimpijskoj dvorani Zetra 11. marta.