Za tačno mjesec dana Sarajevo će po peti put biti domaćin Audi B2B Run utrke. Utrka će se održati tradicionalno posljednji četvrtak mjeseca septembra, 29.09.2022. godine, sa početkom u 17.30 sati na Vilsonovom šetalištu.

 

Audi B2B Run utrka pozicionirala se kao najveći poslovno-sportski događaj u BiH, koji okuplja uposlenike kompanija različitih industrija iz zemlje i regije pod sloganom „Cijela kompanija=jedan tim“. Da utrka podiže poslovnu zajednicu na noge, govori veliki broj prijavljenih kompanija koje su već osigurale svoje mjesto na ovogodišnjem izdanju Audi B2B Run-a.

„Iako nas od utrke dijeli mjesec dana, već sada možemo da kažemo da će ovogodišnja utrka biti rekordna po broju učesnika i da nas očekuje jaka konkurencija na startu. Uz kompanije koje se tradicionalno takmiče na Audi B2B Run, ove sezone imamo i rekordan broj prijavljenih kompanija koje će po prvi put učestvovati u utrci. Audi B2B Run pridonosi boljoj korporativnoj kulturi koja promoviše zdrav i aktivan stil života, timski duh i povezivanje kolega izvan radnog okruženja“, ističu organizatori Audi B2B Run utrke.

 

Redovne prijave otvorene su do 06.09.2022. Nakon ovog datuma zainteresovane kompanije će još uvijek moći prijaviti svoje timove i navijače po last minute cijenama.

Redovne prijave otvorene su do 06.09.2022. Nakon ovog datuma zainteresovane kompanije će još uvijek moći prijaviti svoje timove i navijače po last minute cijenama.

 

Sve učesnike Audi B2B Run-a i ove godine nakon utrke očekuje druženje uz proglašenje pobjednika na najvećem afterwork i after run party-u. Za sjajnu atmosferu na after run party-u pobrinut će se energična DJ Mex.

Naslovni spozor utrke je Audi, dok će se za osvježenje trkača pobrinuti Heineken 0.0 i voda Oaza. Podršku organizaciji najveće poslovno-sportske utrke u BiH pružaju i partneri: R&S, Oriflame i Avalon.

Više informacija o utrci potražite na www.b2brun.ba