Britanka Gweneth Lee (49), profesionalna ljubavnica, opisala je za tamošnje medije kakav je osjećaj putovati svijetom i spavati s tuđim muževima, čineći time “dobra djela”, jer kako kaže, ona spašava brojne brakove.

Lee po svijetu pomaže zadovoljiti seksualne fantazije oženjenih muškaraca, ali, unatoč tome što drugi misle, ona vjeruje da pomaže spasiti brakove mnogih. Ona tako živi već 10 godina.

 

Sve je počelo kada se odlučila pridružiti vodećoj britanskoj stranici za afere, dok je još bila u braku sa svojim pokojnim suprugom Robertom, za kojeg tvrdi da ga je jako voljela, ali je priznala da je i on nju također varao tijekom braka, piše Daily Star.Uvijek je voljela seks i uzbuđenje spavanja s nekim novim.

“Oboje smo imali afere s različitim ljudima prije nego što je on nažalost umro prije više od deset godina. Srce mi se tada slomilo, ali nakon što sam preboljela tugu, odlučila sam ponovno izlaziti”, ispričala je.

 

Gwyneth viđa bogate, oženjene muškarce s kojima se povezuje diljem svijeta. Putuje s njima na egzotične lokacije i kaže da imaju najbolji seks.”Većina tih putovanja maskirana su kao poslovna, a njihove žene ne znaju da idem s njima”, dodala je.

Ove godine ljubavnica se već provela s trojicom oženjenih ljubavnika, a u augustu stiže u Dubrovnik.

“On je oženjen i njegova žena je prestala seksati se s njim. Ona je svjesna da on viđa druge žene i žmiri na to. Idemo na produženi vikend”, kaže Lee.

 

Gwyneth kaže da, iako je mnogi osuđuju zbog onoga što radi, ona zapravo vjeruje da održava brakove svojih ljubavnika.Rekla je da nikada ne bi željela prekinuti nečiji brak, niti imati stvarnu posvećenu vezu s bilo kojim od svojih ljubavnika. Umjesto toga, ona jednostavno pomaže muškarcima da istraže svoje seksualne želje kako bi osigurala da su njihove potrebe zadovoljene u spavaćoj sobi.