Nermin Handžić ovogodišnji pobjednik muzičkog showa Zvezde Granda, sinoć je održao koncert na stadionu TOŠK-a u Tešnju, a prema nekim procjenama na koncertu je bilo oko 20.000 ljudi.

Handžić je u rodni kraj stigao sa titulom najboljeg pjevača u 2022. godini, a nekoliko hiljada ljudi urpiličilo mu je doček.

Kako je najavio Suad Huskić, načelnik Općine Tešanj, koncert je otvorenog tipa, a u pripremi istog učestvovali su NK TOŠK, Policijska stanica, Općina Tešanj, Dom zdravlja, Vatrogasci (profi i DVD), KP Rad…

Huskić je na svom Faceboo profilu objavio fotografije koje su nastale nekoliko sati pred koncert, a već tada teren i tribine TOŠK-ovog stadiona bili su dupke puni. Nema sumnje da će Nermin, koji igra i fudbal u dresu tešanjskog prvoligaša, do kraja života pamtiti nastup pred svojim sugrađanima.

Podsjetimo, Handžić u finalnoj noći osvojio 128.456 hiljada glasova publike iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, osim prestižnog zvanja pobjednik Zvezda Granda osvajio je i pjesmu, spot i automobil “opel corsa”.