Prema horoskopskim znakovima astrolozi određuju što je neko bio u prošlom životu.

Ovan – vojskovođa

Imaju razvijene voditeljske vještine, hrabri su i tvrdoglavi, tako da su zasigurno bili vojni vođe. Oni ne prihvaćaju “ne” kao odgovor i radit će ono što žele bez obzira na to što i tko ih pokušava zaustaviti. Da nisu tako lako ljuti i impulzivni, njihova mudrost i prirodne vještine vođenja mogle su ih učiniti kraljem koji je vladao svijetom.

Bik – umjetnik

Bikovi vole udobnost, luksuz, ljepotu i umjetnost te su izrazito kreativni. Njihovo oko za estetiku pretpostavlja da su u prethodnom životu bili neka vrsta umjetnika koji je inspirirao ljude svojim remek djelima.

Blizanci – slavna osoba

Blizanci su društvene prirode i osobe koje drugi mnogo vole. Energični su, kreativni i inteligentni te magnet koji privlači ljude prema sebi. Njihove karakteristike sugeriraju da su bili popularni i obožavani u prošlom životu i da su bili dio estrade.

Rak – odgojitelji

Rakovi su dobro poznati po svojoj nesebičnoj osobnosti i prirodnom instinktu da pomažu drugima. Astrologija zbog ovih osobina sugerira da su u prošlom životu bili odgajatelji. Oštrog su uma, vrlo prilagodljivi, taktični i strpljivi, što su odlične osobine za odgajanje djece.

Lav – pisac

Lavovi su puni kreativnih ideja i sposobni su dobro izraziti svoje emociji, uživo i na papiru. Znaju što njihovo srce želi i znaju točan način kako to dobiti. Vedar duh, kreativno razmišljanje i stav Lava inspirirao ga je da napiše knjige u prošlosti.

Djevica – znanstvenik

Ima sposobnost sve analizirati, pa je vrlo vjerojatno da je Djevica u prošlom životu bila znanstvenik. Misli, ideje i različite perspektive Djevice su zaslužne za inovacije koje su promijenile svijet. Uvijek pažljivo vode računa o najsitnijim detaljima.

Vaga – sudac

Vage imaju želju unijeti pravdu, ravnotežu, mir i sklad u svijet, pa su u prethodnim životima vrlo vjerojatno bile suci. Nesebični su kada je u pitanju očuvanje mira i sklada i imaju sposobnost ispravnog prosuđivanja.

Škorpion – ubojica

Manipulativni, tajnoviti i diplomatski Škorpioni možda izgledaju kao mirni i sabrani pojedinci, ali ništa nije onakvim kakvim se čini na prvu. Opasni su i kada ih netko provocira znaju biti vrlo nemilosrdni. Kada bi im netko platio da obave “prljavi posao”, vjerojatno bi to učinili i ne bi podbacili.

Strijelac – ratnik

Za Strijelce je sloboda sveta vrijednost i za vrijeme rata, ropstva i siromaštva, vrlo je vjerojatno da su bili ratnici koji su se borili protiv zla. Nemirni su kada su na jednom mjestu i uvijek žele avanture. Osim fizičke borbe, postoji mogućnost da su bili i ratnik u intelektualnom svijetu, primjerice aktivist.

Jarac – direktor

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak s radnom etikom poput Jarčeve. Njihov svakodnevni život je samo posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvijek smireni, Jarci znaju kako se stvari odrađuju i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj.

Vodenjak – psihijatar

U prošlom životu imali su hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili su odlični psihijatri. Veliki su humanitarci koji žele pomoći ljudima. Imaju sposobnost vidjeti probleme u ljudima koje su drugi zanemarivali.

Ribe – filozof

Ribe su netko tko voli stvarati svoja pravila. U prošlom životu bili su filozofi koji su imali drugačiji pogled na svijet od drugih. Željeli su mijenjati svijet na bolje. Njihova stalna žeđ za učenjem pomogla im je da skupe znanja u mnogim područjima, prenosi Index.