Iako danas većina ljudi nema zaklete neprijatelje, možda na poslu postoji neko rivalstvo s kolegom ili možda, pak, imate bivšeg prijatelja koji je sada neprijatelj. U svakom slučaju tada je bitno da ste sličnih sobonosti i da ste oboj efer u prosudbama. To nije slučaj s četiri znaka zodijaka koji su gadni kada su nečiji neprijatelji.

Rak

Znak koji zamjera kao nitko drugi je rak. Oni si ne mogu pomoći kada su u pitanju njihove promjene raspoloženja. Ako misle da ih je netko iskoristio jer su osjetljivi, njihohom bijesu nema ravnog.

Strijelac

Ako postoji znak koji je osvetoljubiv, to je strijelac. Jednom kada im se zamjerite napravit će sve da budete jadni. stoga, razmislite dva puta prije nego naživcirate kolegu strijelca. Ako se, pak, radi o prijateljstvu koje puca, možete očekivati žestoke svađe i teške riječi.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svojem otrovnom ubodu i to je znak kojeg ne želite zeznuti.Oni će vas osramotiti, a kako ih je teško pročitati, nikad nećete moći procijeniti planiraju nešto za vašu propast.

Blizanac

Iako se čine prijateljski raspoloženi, jedva čekaju izravnati račune nakon svađe i nikada ne zaboravljaju ako ih “zeznete”. Stoga, zajedljive komentare i ružne poglede trpjet ćete dok god ne napravite nešto da im se umilite.