Pop zvijezda u novoj pjesmi, koju potpisuju sarajevski hitmejkeri Armin Šaković i Amil Lojo, pjeva: – To je muška sujeta, svi smo istog soja, ne bi bila tako lijepa da si moja.

– Na pjesmi je radila provjerena ekipa. “Da si moja” je malo bržeg ritma, ovog puta nije balada. Mislim da će se svidjeti publici. Meni i mojim bliskim saradnicima je se svidjela. Nisam namjeravao da pjesma bude objavljena 14. februara na Valentinovo, međutim pjesma je finalizirana i spot završen. Pomislio sam da nema ljepšeg poklona svim damama nego pjesma za Dan zaljubljenih – kaže Dženan povodom premijere pjesme i spota.

Spot je uradio sa svojim dugogodišnjim saradnikom, rediteljem Harisom Dubicom. U njemu gledamo Dženana u potpunom novom izdanju, kako pleše. Poznata koreografkinja Kaja Oreštijević je pripremila koreografiju sa njenom plesnom školom “Evolution”, a koju je Lončarević marljivo uvježbao.

– Haris je uspio da me nagovori da se pokrenem. Bio sam skeptičan, mislio sam da to neću moći, međutim, kako se Dubica sam zainati, a i sve oko sebe, uspjeli smo da to napravimo. Mislim da nisam ispao smiješan u spotu – govori pjevač.

Dubica je osvajao brojne regionalne i evropske nagrade za svoje spotove, a za Lončarevića potpisuje više od deset videozapisa.

– Imao sam želju da Dženan izađe iz svoje komfort zone i da tu veselu muziku doživi kao i većina njegovih fanova- đuskanjem. Rasplesani Dženan je opet nešto novo u njegovoj karijeri. Sve u svemu sam se pozitivno iznenadio kako je brzo naučio sve korake – kaže Haris Dubica.

Pjesma i spot “Da si moja” pogledajte u nastavku: