Rada Manojlović uskoro će stati na ludi kamen i izgovoriće “da” svom dečku Harisu Berkoviću. Svadbu koju pripremaju će navodno finansirati njih dvoje i biće organizovana po svim običajima.

Kako “Scandal” piše, pjevačica je odlučila u kakvoj vjenčanici će se vjenčati, a izvor blizak paru otkrio je planove.

“Rada će biti kao princeza… Osmislila je vjenčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo”, započinje izvor i dodaje:

“I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona”, objašnjava izvor.

Par planira da ispoštuje sve običaje:

“Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mesecima”, zaključio je dobro obavešteni izvor, piše Telegraf.

– Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoljeli i sada je gledaju kao kćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli i obavili s njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmišljaju ni o vjenčanju, ni o djeci. Rada bi voljela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vrijeme je da rađa – pisali su nedavno mediji u regionu.

Haris je rođen i odrastao u Gradačcu, a mediji su ranije pisali da ovaj par pored kupovine stana u Beogradu planira i izgradnju kuće u Gradačcu.