Regionalna pop zvijezda Severina Vučković, komentarisala je situaciju sa svojim sinom i oduzetim starateljstvom koje je dobio njegov otac, a Severinin bivši muž, Milan Popović.

Severina se već godinama bori da vrati skrbništvo nad svojim sinom Aleksandrom, te je kroz taj period redovno ukazivala na sve greške u sistemu sa kojima se suočavala kao majka.

U izjavi za hrvatske medije ispričala je događaj koji je šokirao i zbog kojeg je smršala na 48 kilograma.

– Neposredno prije početka školske godine, u ljeto 2019., medije su preplavile moje privatne fotografije koje sam svojem mužu slala s turneje. Shvatila sam da mi je hakiran mobitel, a otkrila da je to učinio sitni kriminalac koji je mojoj obitelji naudio i u drugim stvarima i protiv njega se vodi kazneni postupak. Milan meni šalje poruku da će izaći moj ‘novi porno film’ i pita zašto to radim djetetu. K tome, znate da je to napravio njegov tata. Pala sam na 48 kg od stresa, prekinula sve svoje radne obaveze, to me je dotuklo, rekla je Severina.

Kako kaže, Milan joj je spočitavao film za odrasle koji se u javnosti pojavio 2004. godine.

– Na početku naše veze, jedna stvar koja mi je signalizirala da Milanu nije stalo do mene bilo je njegovo pitanje koliko sam naplatila taj filmić. Sramotno! Želim poručiti mladim djevojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svjesna sam da postoje tri osobe koje sam time povrijedila, i želim im se ispričati. A to su djeca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja trebam ispričati. Ali jako je znakovito da od te 2004. do danas nitko nije spominjao patnje te djece, a svi su sada jako zainteresirani kako će to doživjeti moj sin koji u to vrijeme nije bio ni rođen. Svjesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procijenim da je vrijeme, sama ću mu to reći i htjela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jest sama zločin, kazala je ona u izjavi za H-Alter.