Četvrto izdanje AUDI B2B RUN utrke, najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH, ove godine vraća se na Vilsonovo šetalište u Sarajevu.

B2B RUN utrka koja okuplja poslovnu zajednicu, te na jedinstven način povezuje kompanije i zaposlenike/ce, održat će se tradicionalno posljednji četvrtak mjeseca septembra, tačnije 30.09.2021. sa početkom u 18.00 sati.

Obrzirom da su 2021. godinu obilježila online druženja, sve veći broj kompanija okreće se ka jačanju timskog duha i korporativne kulture, te promociji zdravih životnih navika unutar radnog okruženja. U prilog tome govori velika zainteresiranost za ovogodišnji AUDI B2B RUN, te veliki broj prijavljenih kompanija iz različitih industrija.

AUDI B2B RUN je platforma koja omogućava kompanijama da kroz sport jačaju timski duh među uposlenicima/ama. Trka okuplja timove trkača/ca unutar kompanija, organizacija i institucija koje su podijeljene u tri kategorije: male, srednje i velike. Tim se sastoji od minimalno tri zaposlenika/ce, dok maksimalan broj nije ograničen. Najbolja je ekipa sa najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija.

Kao i prethodnih godina, AUDI B2B RUN će ponovo okupiti kolege/ce i timove koji su spremni da prihvate nove izazove oči u oči, rame uz rame. A nakon utrke sve učesnike/ce očekuje After Run Party i proglašenje pobjednika.

Stavljajući na prvo mjesto zdravlje i sigurnost svih učesnika/ca utrke, ovogodišnji AUDI B2B RUN biće organizovan u skladu sa epidemiološkim mjerama, te će sve aktivnosti biti održane na otvorenom.

Prijave za sudjelovanje su otvorene, a sve zainteresovane kompanije mogu se prijaviti putem web stranice www.b2brun.ba. Broj mjesta na startu je ograničen.