Festival italijanske kancone Sanremo 2021. složio je sve kockice za svoje naredno izdanje. Program će voditi tandem iz 2020. Amadeus-Fiorelo, poznat je  i spisak od čak 26 pjevača i numera u glavnom programu, a sada se znaju i voditelji gosti.

Kako piše TVCG svih pet večeri će biti Elodi, velika zvijezda prošlogodišnjeg festivala, sjajna pjevačica, sjajnog izgleda i inteligencije. Potom kontroverzni Alike Lauro, umjetnik koji je prošle godine uzburkao sa svojom rep pjesmom “Me ne frego” i prije svega skandaloznim oblačenjem ženskih kostima i prerušavanjem u Kraljicu Elizabetu. I na kraju Zlatan Ibrahimović koji je to proslavio bacanjem u snijeg.

Amadeus je juče rekao da će Ibra biti tu svih pet večeri, i smirio navijače Milana rekavši da neće propustiti nijedan meč. Kako?? Sanremo je ove godine u periodu 2. do 6. marta, kao nekad u rano meteo proljeće, mjesec kasnije nego prošle da vakcina malo zavlada.

Milan će već završiti dva meča sa Zvezdom i mega derbi sa Interom, a u nedjelju 28.februara u 20.45 gostuje Romi u Rimu, dva dana pred festival, i to je ok.

Onda je tu vanredno kolo u srijedu 3.marta, Milan-Udineze, nije određena satnica.

Ibra će biti u utorak veče na otvaranju Sanrema manje od 24 sata pred taj meč, a šta u srijedu?

Neki kažu da će se igrati u 7, pa čim završi da ga vode u Sanremo, neki kažu uključiće se skajpom sa San Sira, tek samo on i Amadeus znaju kako.

Onda dani u ritmu popodne trening u Milanelu-uveče uživo u Sanremu, a ostaje i rebus subotnje finalne noći koja traje do zore, a Milan igra u nedjelju već u 3 popodne težak meč u Veroni.

Velika šou biznis zavrzlama, sa puno novca u igri, Milan je dao zeleno svjetlo, vidjećemo kako će sve ispasti, biće spektakl.

Ronaldo je prošle godine bio samo jedno veče, četvrtak, Juve je u subotu igrao bas u Veroni, on je dao gol, ali su izgubili 2:1.